Forumul Depanatorilor

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

accesul pe forum este gratuit si este doar pentru abonatii revistei SERVICE TV sau abonatii la DVD-uri : http://forum.microprocesoare.ro/index.php?topic=3148.0

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: iarasi teapa de la MIVAROM  (Read 999 times)

Paul Ciuca

• depanator sef
    • Email
iarasi teapa de la MIVAROM
« on: March 10, 2011, 09:16:04 PM »

Va salut .. gandeam ca dupa acele sesizari ale celorlanti patiti ca mine NESIMTITI dela MIVARON isi vor schimba corectitudinea fata de clienti dar m-am inselat.Printre mai multe articole cumparate dela ei am luat si 22 2sc 5388 in primul rind mi-au trimis cu unul in minus iar cel mai grav este faptul ca numai 3 au fost bune rez. B E  la acestea era 40-60 ohmi .Am incercat sa iau leg. cu iei dar nu te mai baga in seama.Fratilor luati cu seama si nu mai faceti gresala ca noi cei care ne-am ars deja ACEIA SUNT NiSTE NENOROCITI si nu mai merita increderea clientilor.Ce a ce se intimpla la ei se face premeditat .Aveti grija........

Tavi

• Global Moderator
  • profesionist
    • Email
Re: iarasi teapa de la MIVAROM
« Reply #1 on: March 10, 2011, 10:43:19 PM »

apoi eu nu inteleg de ce va mirati
daca vreti 2SC5388 cu 7.5 lei insemna ca acceptati de la bun inceput ca sunt false
eu nici macar en-gros nu le pot lua de dincolo la pretul acesta pe cele ok
Mivarom , ne-Mivarom ... cine vrea preturi foarte mici , primeste produse de o calitate corespunzatoare pretului

attilaes

• VIP-AR
  • profesionist
    • Email
Re: iarasi teapa de la MIVAROM
« Reply #2 on: March 11, 2011, 04:23:58 PM »

atentie!daca va trebuie si mai ieftin este la tehnoelectric,doar 3lei si 50 bani!scrie pe el bu 808dfi si este perfect compatibil cu bu 508df cu rezistenta!
electron service oradea
0359190152
0721538541 (cu suprataxa 1€/min)
0740496489
service autorizat
buntz,westwood,allview,samsung,toshiba,telefunken,daewoo,grundig
nordmende,lg,sharp,waltham,akai,aeg,clatronic,funai,neo,etc
Pages: [1]   Go Up