Forumul Depanatorilor

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

pe forum pot downloda scheme doar abonatii revistei SERVICE TV sau abonatii la DVD-uri : http://forum.microprocesoare.ro/index.php?topic=3148.0

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: radio-caset.-cd daewoo  (Read 664 times)

vios

  • VIP-R
  • depanator
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 11
    • Email
radio-caset.-cd daewoo
« on: November 14, 2012, 07:38:44 PM »

va salut domnilor!
va rog sa ma ajutati cu o schema pentru un radio-caset-cd auto daewoo
model no: akd-4346ey
procesor:akf 4316_2   c 63514y
memorie:24lc02
final audio: ha 13157
pe placa de baza am scris akd4342w, iar pe panoul frontal akf4342w
defect: nu functioneaza nici o tasta de pe panoul frontal
va multumesc!
Logged

maresmircea57

  • moderator
  • profesionist
  • ****
  • Offline Offline
  • Posts: 1651
    • Email
Re: radio-caset.-cd daewoo
« Reply #1 on: November 15, 2012, 10:58:26 AM »

Nu cere cod? Casetofonul este cel din poza?
Logged

vios

  • VIP-R
  • depanator
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 11
    • Email
Re: radio-caset.-cd daewoo
« Reply #2 on: November 15, 2012, 12:34:20 PM »

da, este cel din poza.
am anulat codul din diode, pentru ca nu lua codul
Logged

vios

  • VIP-R
  • depanator
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 11
    • Email
Re: radio-caset.-cd daewoo
« Reply #3 on: November 15, 2012, 12:38:51 PM »

dupa ce am anulat codul, imi porneste pe radio, dar nu functioneaza nici o tasta, insa potentiometrele de vol.- bass.tre.-bal.fad functioneaza
« Last Edit: November 15, 2012, 05:11:39 PM by vios »
Logged

vios

  • VIP-R
  • depanator
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 11
    • Email
Re: radio-caset.-cd daewoo
« Reply #4 on: November 19, 2012, 02:11:11 PM »

defect rezolvat!
-defect initial: radio-caset-cd daewoo ramase blocat pe un post de radio si nu mai functionau tastele, pe orice apasam nu functionau, potentometrele de volum, bass/tre, bal/fad, functionau
-demontat de pe masina si alimentat din nou, cerea cod, pe care il aveam dar nu il lua
-dezactivat cod din diode a pornit pe acelasi post de radio si tastele tot nu functionau
-rescris memoria cu un nou dump, dar nimic
-masurat toate switch-urile pe megaohmi si sw 705(cd), prezenta rezistenta
-schimbat switch si problema rezolvata
va multumesc!
Logged
Pages: [1]   Go Up