Forumul Depanatorilor

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

pe forum pot posta doar abonatii revistei SERVICE TV sau abonatii la DVD-uri : https://www.piesetv.ro/TV/eshop/0/0/5/15-Vreau-sa-ma-abonez-la-revista-Service-TV

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Defect Arctic BE 1000 A  (Read 2905 times)

Cpx

  • Guest
Defect Arctic BE 1000 A
« on: February 28, 2014, 03:07:34 PM »

Buna ziua.

Am o problema la Arctic BE 1000 A .
Clipeste al doilea led de la prespalare si numai reactioneaza la comanda de pornire.

Am incercat resetarea cu butonul de start apasat si programul de 30 minute fara efect.
Am pornit masina cu butonul de start apasat dar nu-mi indica nici un cod de eroare,doar 4 liniute.
Am verificat pompa,carbunii la motor,tahometrul,supapa de admisie apa.

Va rog ajutati-ma sa depistez defectul iar daca e problema este in soft sa reprogramez placa in cazul in
care pot face asta deoarece nu am programator pt. microcontrolerul ei(doar pt pic si atmega).

O placa noua plus montarea de un service autortizat(pentru a beneficia de garantie) costa ~ 400 lei si nu merita deoarece masina e deja invechita(microfisuri la suportul cuvei) si voi lua una noua.

Multumesc mult!
Logged

Cpx

  • Guest
Re: Defect Arctic BE 1000 A
« Reply #1 on: March 12, 2014, 12:01:37 PM »

Am rezolvat. :D, am copiat memorie eeprom de la o placa functionala.
Logged

maresmircea57

  • profesionist
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 2076
    • Email
Re: Defect Arctic BE 1000 A
« Reply #2 on: March 12, 2014, 12:15:00 PM »

Puneti continutul memoriei aici, poate mai are nevoie si altcineva dintre colegi! Multumim!  :)
Logged

aemtuning

  • depanator
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 2
Re: Defect Arctic BE 1000 A
« Reply #3 on: July 12, 2016, 07:14:30 AM »

salut as avea nevoie si eu de acest dump.multumesc
Logged
Pages: [1]   Go Up