Forumul Depanatorilor

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

pe forum pot posta doar abonatii revistei SERVICE TV sau abonatii la DVD-uri : https://www.piesetv.ro/TV/eshop/0/0/5/15-Vreau-sa-ma-abonez-la-revista-Service-TV

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: tv Diginium  (Read 275 times)

blajann67

  • VIP-R
  • depanator sef
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 241
    • Email
tv Diginium
« on: April 17, 2019, 02:14:25 PM »

Va salut
Va solict un dump pt acest tv
main board:
AM00O5
AM005AD
2006.11.20
Procesor -VCT 49X3R F2 000(u301)
Memorie 24c32(u302)
Ecran-V260B1-L01
Porneste greu ,dupa ce il opresc nu mai vrea sa porneasca decat dupa mai multe incercari de pornire .
MODEL TV:D26PR07
cu memorie goala porneste cu imagine solarizata dar tot asa nu mai reporneste .
Va multumesc.
« Last Edit: April 17, 2019, 02:15:59 PM by blajann67 »
Logged

costica

  • VIP-R
  • profesionist
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 833
    • Email
Re: tv Diginium
« Reply #1 on: April 17, 2019, 03:15:17 PM »

Eu unu nu cred ca este din memorie , ai verificat și power main board sa nu ai o tensiune cu  fluctuație în momentu treceri  ON.
Logged

blajann67

  • VIP-R
  • depanator sef
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 241
    • Email
Re: tv Diginium
« Reply #2 on: April 17, 2019, 05:11:40 PM »

Tensiunea de st.by oscila dar am rezolat problema ,asta a fost in prima faza  apoi tv. a pornit dar la oprire nu mai vroia sa porneasca. -Tensiunea  de 12 v se blocheaza pentru 300ms apoi revine la normal (vizualizat pe osciloscop).Aceasta cadere a tensiunii se intampla in momentul de fata.
« Last Edit: April 17, 2019, 10:48:27 PM by blajann67 »
Logged

costica

  • VIP-R
  • profesionist
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 833
    • Email
Re: tv Diginium
« Reply #3 on: April 17, 2019, 07:01:57 PM »

tens de 12 v se bloceaza 300ms apoi revine in momentul de fata.
Nu este  clar ce vrei sa spui,dar nu strica  sa menționezi ce tip de sursa are .
Logged

blajann67

  • VIP-R
  • depanator sef
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 241
    • Email
Re: tv Diginium
« Reply #4 on: April 17, 2019, 10:49:07 PM »

sursa este Profilo,  o sa dau codul sursei exact
Logged

ANDRASONI LUCIAN

  • „Faptele sunt rigide,adevarul este flexibil„ Murphy
  • moderator
  • profesionist
  • ****
  • Offline Offline
  • Posts: 1630
    • Email
Re: tv Diginium
« Reply #5 on: April 19, 2019, 01:00:50 PM »

Nu cred că este problemă de soft.
Logged

blajann67

  • VIP-R
  • depanator sef
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 241
    • Email
Re: tv Diginium
« Reply #6 on: May 07, 2019, 08:20:39 AM »

Va rog daca puteti sa-mi spuneti secventa de intrat in meniul service.
Am verificat in timpul cand se afla in stand-by ,prezenta datelor pe magistralele de comunicare ,dupa cateva minute apar date  si atunci porneste tv-ul. -La inceput cand nu functiona am schimbat memoria originala pt ca pe sda axarea era pe 1,2 v si a revenit la normal 3,2 v dupa montarea unei memorii goale .Am distrus  ci din selector(esd -am decuplat un traseu pt masuratori) ,am schimbat selectorul si a revenit la starea anterioara ,iar la t-con i-am dat 3,3 v pt ca imaginea era solarizata dupa ce am pus memoria goala .Eu cred ca tot cu datele din memorie ar fi problema(am pus memorie goala) dar totusi as incerca din meniu service al tv-ului ceva reglaje sau resetari.
Multumesc.
« Last Edit: May 13, 2019, 12:03:17 PM by blajann67 »
Logged
Pages: [1]   Go Up