Forumul Depanatorilor

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

pe forum pot posta doar abonatii revistei SERVICE TV  : https://www.piesetv.ro/TV/eshop/0/0/5/15-Vreau-sa-ma-abonez-la-revista-Service-TV

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: caut pe cineva sa-mi poata programa un tsop de 56 pini  (Read 3364 times)

cornelus2009

• Guest
caut pe cineva sa-mi poata programa un tsop de 56 pini
« on: August 22, 2013, 02:02:01 PM »

buna ziua, caut pe cineva sa-mi poata deslipi un flash tip tsop56pini de pe o placa dintr-un router, sa scrie intr-un programator extern primii 256 biti (am eu fisierul *.bin) , apoi sa-l lipeasca la loc.

tipul flashului este SPANSION S29GL128N

atasez datasheetul si poza cu placa in caz de nevoie.

mentionez ca am epuizat orice metoda de recovery, prin serial, jtag, procesorul fiind pe tehnologie arm11, nu am acces la scrierea-citirea flashului de aceea am aplelat la aceasta metoda.

multumesc.
« Last Edit: August 22, 2013, 02:15:08 PM by cornelus2009 »

wangine

• VIP-R
  • super depanator
    • Email
Re: caut pe cineva sa-mi poata programa un tsop de 56 pini
« Reply #1 on: July 29, 2014, 09:46:08 PM »

Prioritar la ARM este JTAG interface , daca nu poti accesa flashul pe JTAG nu stiu cum un programator extern va face asta acesta avand conectarea tot pe JTAG . Din cate stiu numai anumite programatoare au posibilitatea de paralel write si aceasta valabila numai pentru paralel NAND flash exemplu Xbox , PS3 , etc. Flashul intern nu poate fi accesat pentru ca procesorul trebuie trecut in BOOT mode ceva de genul motorola , se pun cateva conditii de intrare pe anumiti pini specificate (uneori :-X) in datasheet. Aceeasi situatie la opel CDR500 visteon s-au ford seria M loked 13 , trebuia dezlipit procesorul , pus in soclu cu o memorie rom atasata cu un program incarcat si rescris primul block , pana cineva a descoperit 2 pini magici care se dezlipeau de la masa si se puneau la VCC.
Pages: [1]   Go Up