Forumul Depanatorilor

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

pe forum pot posta doar abonatii revistei SERVICE TV sau abonatii la DVD-uri : https://www.piesetv.ro/TV/eshop/0/0/5/15-Vreau-sa-ma-abonez-la-revista-Service-TV

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: PHILIPS 32PFL3107K/02-fabricat Polonia.  (Read 438 times)

costica

  • VIP-R
  • profesionist
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 950
    • Email
PHILIPS 32PFL3107K/02-fabricat Polonia.
« on: October 12, 2020, 07:43:14 PM »

Cu main board 715g5784-m0a-000-005k  ,ecran lta320ap33  ,sursa 715g5194-p02 w20.002h .
A fost cumpărat de un client din tārg (e  bine de specificat asta) funcționează dar cu o imagine și culori eronate ,am īncercat setarea cod ecran 181 asa scrie pe capac dar nu se schimba nimic .Am īncercat alt cod sa vad dacă executa modificarea și da ,dupa
 care am revenit la codul 181.
Atașez o poza ,poate aveți o idee.
Logged

Tavi

  • Global Moderator
  • profesionist
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 4021
    • Email
Re: PHILIPS 32PFL3107K/02-fabricat Polonia.
« Reply #1 on: October 12, 2020, 07:46:06 PM »

ce sasiu e ?
Logged
4000 de softuri Flash la doar 180 lei taxe incluse
comandati acest pachet si veti fi ajutat pe viitor cu orice informatie sau soft disponibil
https://www.piesetv.ro/TV/eshop/0/0/5/4620-DVD1-DVD2-DVD3-DVD4-Pachet-4-DVD-uri-cu-softuri-LED-LCD-PDP

costica

  • VIP-R
  • profesionist
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 950
    • Email
Re: PHILIPS 32PFL3107K/02-fabricat Polonia.
« Reply #2 on: October 12, 2020, 08:08:14 PM »

MULTUMESCF TAVI DE raspuns rapid cat mai sunt in atelier.
Pe capac scrie TPM9.2E LA ,am verificat  toate revistele sa vad dacă codul pentru acest tip de ecran este corect -LTA 320AP33 și mai scrie tot pe eticheta ecran și 001.
Sigur ai o sugestie.
Logged

Tavi

  • Global Moderator
  • profesionist
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 4021
    • Email
Re: PHILIPS 32PFL3107K/02-fabricat Polonia.
« Reply #3 on: October 12, 2020, 09:16:56 PM »

probabil e pus un ecran care nu a fost la acest sasiu
testeaza :
185
sau
150
151
154
155 sau 156
162
175
« Last Edit: October 12, 2020, 09:21:31 PM by Tavi »
Logged
4000 de softuri Flash la doar 180 lei taxe incluse
comandati acest pachet si veti fi ajutat pe viitor cu orice informatie sau soft disponibil
https://www.piesetv.ro/TV/eshop/0/0/5/4620-DVD1-DVD2-DVD3-DVD4-Pachet-4-DVD-uri-cu-softuri-LED-LCD-PDP

costica

  • VIP-R
  • profesionist
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 950
    • Email
Re: PHILIPS 32PFL3107K/02-fabricat Polonia.
« Reply #4 on: October 13, 2020, 06:16:15 PM »

Mai rău da, cu nici un cod nu se īmbunătățește imaginea .
Am īncercat și cu un soft mai nou ,īn el avea T913E2.10 și pe saitu Philips la acest tip de led mea dat soft T913E2.16 ,sa instalat dar imaginea aceeași.
  Cred ca singura certitudine ca cod-ul și ecranul este original este dacă un coleg īl deține īn atelier.
Mulțumesc TAVI de ajutor.
Revin cu o precizare -īn Service tv nr 27 ,pag 75 este led-u cu aceasta configurație și cod ecran este ok -181-atunci defectul nu poate fi și din memorie.
« Last Edit: October 13, 2020, 07:15:39 PM by costica »
Logged

Tavi

  • Global Moderator
  • profesionist
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 4021
    • Email
Re: PHILIPS 32PFL3107K/02-fabricat Polonia.
« Reply #5 on: October 13, 2020, 08:04:55 PM »

Ecranul a fost folosit la acest tv , am verificat si eu
Codul este cel corect , asa cum specifica Philips / TPV dar nu merge ...
Cumva ecranul e fortat hard Vesa / Jeida invers
Logged
4000 de softuri Flash la doar 180 lei taxe incluse
comandati acest pachet si veti fi ajutat pe viitor cu orice informatie sau soft disponibil
https://www.piesetv.ro/TV/eshop/0/0/5/4620-DVD1-DVD2-DVD3-DVD4-Pachet-4-DVD-uri-cu-softuri-LED-LCD-PDP

costica

  • VIP-R
  • profesionist
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 950
    • Email
Re: PHILIPS 32PFL3107K/02-fabricat Polonia.
« Reply #6 on: October 15, 2020, 04:21:08 PM »

Cumva ecranul e fortat hard Vesa / Jeida invers.
TAVI-Nu știu cum se poate verifica ,ce știm siguri ca configurația este OK ,acest defect nu poate fi si din memorii.
Logged
Pages: [1]   Go Up